Anlita städfirma i Lund med bäst fönsterputsare

Att hålla fint i sitt hem vill alla och det krävs en hel del för att hålla städning och plockande på en bra nivå. En av de sysslor som många upplever som både svårt, tråkigt och tidskrävande är att putsa fönster. En smidig lösning är att anlita en expert på området. Söker du fönsterputs Lund är det enkelt att få den rätta hjälpen.

Städfirman har oftast bättre utrustning för fönsterputs än vad man har i en vanlig bostad. De använder till exempel långa skaft för att nå högt upp om fönstren är stora. De jobbar snabbt och är effektiva och du sparar tid som kan användas till roligare aktiviteter. Du bestämmer själv när på dygnet som det passar att arbetet utförs. Det finns också möjligheter att kombinera fönstertvätten med andra tjänster i hemmet.

Vilka tjänster ingår i fönsterputsning?

Hos Hemrex, städfirman som erbjuder fönsterputs i Lund, får du en personlig kontakt och den hjälp som du efterfrågar. Både enstaka fönstertvättar och regelbundet återkommande tvättar går att boka. Abonnemang är ett vanligt alternativ, vilket innebär att kunden själv bestämmer hur ofta tvätt behövs. Stamkunder erbjuds lägre pris, så det kan vara en god idé att titta på vad ett abonnemang kostar jämfört med att boka enstaka tillfällen. Vid abonnemang betalar man månadsvis och samma summa varje gång, vilket kan vara en trygghet.

När du har kontaktat Hemrex bokas ett hembesök. Vid hembesöket går man igenom vilka tjänster som finns. Det går utmärkt att kombinera fönstertvätten med andra tjänster som till exempel städning, arbete i trädgården eller seniorhjälp. Kunden bestämmer i samråd med Hemrex vilka tider det passar att komma och utföra tjänsterna.